top of page
Image by Audrey Shattuck

Ons Atelier

Mokken en kommen
  • Instagram
  • Facebook

See you soon!

Ons Atelier

In ons karakteristieke atelier in Berg aan de Maas maken we handgemaakte keramiek. Wij focussen ons vooral op werkstukken die jij kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Onze producten zijn te koop in onze Atelier winkel en via onze Social media kanalen. 

Naast een fijne werkplek hebben wij ook een Atelier winkel aan huis. We ziin iedere eerste en laatste Zaterdag van de maand geopend van 11 uur tot 17 uur. Kom je liever een keer langs op afspraak? Stuur ons dat gerust een

bericht. 

 

Ons werk

Homeware.PNG
Front cursus.jpg

Servies & Kitchenware

Horeca.PNG

Horeca servies

Gepersonaliseerd.PNG

Gepersonaliseerd

Homeware

Witte Textuur
Manon_edited.jpg

Let me tell you

Mijn verhaal

Ik ben Manon Schuijren. Dingen creëeren en creatief bezig zijn zit in mijn bloed. Als dochter van beeldhouwer Peter Schuijren ben ik hiermee groot gebracht. Ons karakteristiek huis uit 1766 in Berg aan de Maas, mijn gezin, de omgeving waarin ik woon en de kleine mooie dagelijkse dingen in het leven zijn de inspiratiebronnen voor mijn werk. De passie voor het vak deel ik met mijn dochters, die niet alleen zelf items creeren in het atelier maar ook achter te schermen bezig zijn met de groei van ons atelier.  

Graag deel ik mijn passie met andere. Ik nodig je graag uit op mijn werk te komen bekijken in mijn Atelier. Of laat ik je graag kennis maken met de kneepjes van het vak tijdens een workshop of cursus. 

 

Liefs,

Manon

Borden en kommen

Kom jij ons bezoeken ?

Tot snel!

bottom of page